Framtidssäkra digitala lösningar för ett hållbart resultat

Vad vi gör

Med brett tekniskt kunnande och helhjärtat engagemang utvecklar vi lösningar som ökar konkurrenskraften hos våra kunder och hjälper dem att nå bättre resultat.

Att komma fram till de rätta svaren kräver arbete – plötsliga uppenbarelser och stegvisa förbättringar; lika delar vetenskap, logik och magkänsla. Vägen till de rätta idéerna kan vara snårig, men vi tar oss dit – tillsammans med våra kunder.Systemutveckling

Systemutveckling är vår kärnkompetens. Vi hjälper våra kunder genom hela resan - från initial idé till färdig lösning baserad på skräddarsydda system eller standardprodukter.

Vi är experter på ett flertal olika moderna programmeringsspråk och utgår alltid från molnet när vi designar våra lösningar. Vi har stor erfarenhet av transaktionsintensiva system, e-handel och finans. Dessutom är vi plattforms- och leverantörsoberoende, vilket innebär att vi alltid kan välja den lösning som är bäst anpassad för våra kunder. 

UX-design och frontend

Användarupplevelsen är viktigare än någonsin. Vi skapar framtidssäkra web-lösningar som uppfyller användarens behov och intressen samtidigt som de stödjer våra kunders affärsmål.

Våra konsulter är experter på att ta fram intuitiva och användarvänliga kundupplevelser som återspeglas i toppmoderna gränssnitt. Våra konsulter jobbar helst i moderna SPA-ramverk såsom React JS, Bootstrap och Vue JS.

Har du en idé som behöver testas? Vi älskar att prototypa och göra UX, gärna med ett interaktivt verktyg som Figma.

Analytics & Digital Transformation

Genom att upptäcka och förutse beteenden och mönster kan vi fatta smartare beslut snabbare. Vi hjälper våra kunder att dra nytta av kraften i dataanalys och ger dem insikter som får dem att växa sin verksamhet, minska kostnader, ta tillvara på affärsmöjligheter och differentiera sig mot konkurrenter.

Vi har stor erfarenhet av dataanalys inom bland annat e-handeln, där vi vet hur man utifrån rådata kan utvinna värdefull information för att förbättra kundsegmentering och den digitala kundresan, förutspå köp och skapa smarta produktlistningar.

Läs mer

Kompisar vi hjälpt på traven

Logo meds Logo naturskyddsforeningen Logo handelsbanken Logo uc Logo techsverige Logo blueair Logo ericsson Logo babygroup