nvrmind.studio

Hos vår studio tar vi hela projektet i mål. Inget projekt är det andra likt och vi är mästare på att anpassa processen efter era unika behov.

Nvrmind studio

Den lilla digitala byrån med det stora engagemanget

Vi älskar att jobba med människor, vi gillar att hjälpa till och vi älskar teknik!

I den ordningen ser vi på det hantverk som vi utför. Vi har lång erfarenhet av att jobba med att skapa och utveckla Internet. Nyfikenhet och ett genuint intresse för det vi gör är drivkrafter som håller oss i framkant i ett digitalt landskap som står i ständig förändring med nya möjligheter och det är något vi gillar!

Inget av våra projekt är det andra likt. Det ser vi som en styrka; vi kan enkelt ställa om och anpassa oss till projektets krav. Fast än vi gillar processer så låser vi oss inte i dessa.
För oss är det viktigaste att ha en bra dialog med tydlig kommunikation och vi gillar att arbeta nära våra kunder. Det är då vi tycker att det blir som bäst, när vi tillsammans arbetar fram en lösning på en utmaning. Ett tight samarbete med våra kunder hjälper oss att få insikt i och förstå dem, och resultatet blir också bättre för att inte nämna att det är roligare.

Vårt mål är inte att bli bäst på enbart teknik, utan vårt mål är att bli bäst på att knyta samma människor med hjälp av teknik.

Vill du säga Hej! har du en fråga, ett spännande projekt eller något annat du vill kontakta oss om?

Kontakta oss på hej@nvrmind.studio
+46 (0) 70-990 78 61

Stora Nygatan 21
111 27 Stockholm