Testledare

Är struktur och kvalitet något du tänker mycket på?

nvrmind är en liten teknikbyrå sprungen ut mötet mellan människa och teknik. Vi lyssnar innan vi pratar och försöker förstå istället för att övertyga. I dagsläget är vi knappt 30 konsulter uppdelade på fyra områden, Systemutveckling, UX-design och frontend, Analytics & Digital Transformation, samt Management Consulting. Vi håller till i Gamla Stan i Stockholm.

Vad gör nvrmind speciellt?

Hos oss kommer du alltid vara viktigare än din kund och vi kommer göra allt för att ditt jobb ska passa med din situation när det kommer till förmåner, arbetstid, plats för arbete och stöd från mentor och chefer. Du får möjlighet till delägande i vårt årliga incitamentsprogram och du har alltid sista ordet för vilken kund du kommer jobba hos.

Många konsultbolag säljer först och hittar konsulter sen, det leder ofta till dålig matchning mellan profil och uppdrag. Hos nvrmind lär vi först känna dig och vad du vill just nu i din karriär. Sedan letar vi efter en kund som passar specifikt åt dig. Det funkar för att vi är små, har gott rykte hos våra kunder och sätter ditt välmående framför våra marginaler.

Vad är det en testledare gör egentligen?

Som konsult inom testledning så kommer du hjälpa våra kunder att säkerställa att deras digitala lösningar fungerar som de ska. I praktiken handlar det om att leda ett antal testare i sitt arbete, planera testkörningar och redovisa resultat för styrgrupper och ledningsgrupper. Det kan också handla om att analysera krav och skriva testfall och koordinera releaseprocesser tillsammans med utvecklingsteamen.

Som konsult är du inte alltid i uppdrag, och alla uppdrag kräver inte hela arbetstiden. I de fallen vill vi gärna involvera dig i att bygga ett ännu bättre nvrmind, det finns alltid något bra som kan bli bättre! Tillsammans bygger vi ett lite bättre bolag, varje dag.

Om du känner igen dig i en eller flera punkter nedan vill vi gärna att du söker!

 • gillar våra värdeord öppenhet, omtanke och integritet
 • förstår vad det innebär att vara konsult kontra att jobba på ett produktbolag och det är något som passar dig
 • har praktisk erfarenhet av test och testledning
 • är van att jobba med relevanta verktyg, t.ex. Azure DevOps, Jira, Excel eller Zephyr Scale
 • gillar att presentera för styrgrupper och intressenter
 • är strukturerad och proaktiv
 • söker lösningar och hittar vägar framåt
 • gillar att verka genom andra och få andra att växa
 • är sympatisk och resultatinriktad
 • är kommunikativ och inkluderande
 • kan jobba obehindrat på svenska och engelska

Vad väntar du på?

Här blir du del av en välkomnande och prestigelös företagskultur, där du kommer arbeta med trevliga och motiverade kollegor som älskar att dela kunskap och erfarenheter med varandra.

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss ASAP.

Frågor? Kontakta Marcus på marcus@nvrmind.se eller +4670 990 78 61.

Hoppas vi ses snart!

Hör av dig och berätta mer!

*Du kan ladda upp PDF eller Word-filer med en max filstorlek på 8 MB per formulär.
Karriär Page

Jobba med varumärken som gör skillnad

Logo bumpy Logo blueair Logo ki Logo neuro Logo naturskyddsforeningen